Blog

Seneste nyheder

Nysgerrig på det perfekte CV og ansøgning? Velkommen til!

Her på Ansøgningshjælpens blog går vi i dybden med alt, hvad der rører sig omkring ansøgninger og CV’er. At søge job er jo ikke bare at skynde sig at sende en standardansøgning afsted sammen med et hurtigt CV. Det er næsten en kunstform, og vi står klar til at guide dig igennem hele forløbet.

Hvad har vi på tapetet her på bloggen?

01

Gode råd til din ansøgning og CV

Vi løfter sløret for både små fif og større strategier, der kan sætte skub i din ansøgning og pifte dit CV op.

02

Smart taktik

Med vores unikke AIDIA-model og andre snedige metoder sørger vi for, at din ansøgning og dit CV går fra at være ‘ganske fine’ til ‘simpelthen uundværlige’.

03

Branchenyheder

Vi er altid opdaterede med det nyeste nye inden for forskellige fagområder, så vi kan give dig den nyeste viden om, hvad der hitter i ansøgninger og CV’er lige nu.

04

Erfaringer fra den virkelige verden

Hør fra folk, der allerede har knækket koden til den gode ansøgning og det stærke CV. Brug deres erfaringer i din egen jagt på drømmejobbet.

Så om du er grøn og ny på arbejdsmarkedet, overvejer at skifte spor, eller bare trænger til at give dit nuværende CV og ansøgninger et frisk pust, så er der noget for dig her.

Så kig dig omkring og tag det første skridt på vejen mod et CV, der åbner døre, og ansøgninger, der skaber samtaler – allerede i dag!